CONSTRUCTIEWERK

Constructiewerk is maatwerk

Constructiewerk vraagt vrijwel altijd om maatwerk. Het team van De Roever heeft voor al uw constructiewerk een passende en betrouwbare oplossing. Sinds onze oprichting zijn wij gespecialiseerd in het maken van constructies in uiteenlopende vormen, maten en materialen. Een combinatie van verschillende materialen – rvs, aluminium en staal – is ook zeer goed mogelijk. Of het nu gaat om een balkonhek, een stalen trapconstructie of de staanders voor een compleet schoolgebouw, wij kunnen bouwen wat u wenst.

Complexe projecten

Gaat het om een complex project? Ook daarvoor bent u bij Las- en constructiebedrijf de Roever aan het juiste adres. In samenwerking met onze partners in de besturings- en elektrotechniek bieden wij u graag een turn-key oplossing. Zo kunt u het complete proces van ontwerp tot montage aan ervaren vakmensen overlaten en heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Vanaf het allereerste idee

Heeft u alleen nog maar een idee of simpel schetsje? Geen probleem! Wij denken graag met u mee over de beste oplossing. Kortom, wat voor plannen u ook heeft, wij voeren ze voor u uit. En zelfs daarna houdt ons werk niet op. Want ook voor onderhoud en service kunt u op onze expertise vertrouwen.

Constructiewerk waar wij trots op zijn

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van rvs-, aluminium- en staalconstructies die wij hebben uitgevoerd.

Hekwerk constructie

RVS Container

Staanders

Mineret constructie

Trapconstructie

Verdiepingsvloer

Heeft u een staal-, aluminium- of rvs-constructie nodig? Neem dan nu contact op!

Neem vrijblijvend contact met ons op