OVER

Zo is het begonnen

Eigenaar Dave de Roever beschikt over tientallen jaren ervaring op het gebied van laswerk, metaalbewerking en constructiewerk. In de jaren ’90 besloot hij voor zichzelf te beginnen als zzp’er. De zaken gingen voorspoedig en na een jaar of zeven stond Dave voor de keuze: óf doorgaan als zelfstandige óf een eigen werkplaats starten. Hij koos voor het laatste.

Sinds 2011 is Las- en constructiebedrijf de Roever gevestigd op bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten. Nog altijd biedt het werk volop uitdaging. Geen klant is immers hetzelfde en iedere opdracht is weer anders. Het zoeken naar de beste oplossing zorgt iedere dag weer voor nieuwe inspiratie!

Flexibel en dynamisch

Tegenwoordig bestaat het team van De Roever uit een kleine groep zeer bekwame vakmensen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid flex-force netwerk: experts die wij al naar gelang de duur en aard van de werkzaamheden efficiënt kunnen inzetten. Deze werkwijze maakt ons flexibel en dynamisch.

Kwaliteit en service

Wij hebben ruime ervaring in gecertificeerd laswerk van staal, rvs en de assemblage van leidingwerk. Indien de specificatie erom vraagt, wordt het werk gecontroleerd door de RTD. Uiteraard beschikken onze vakmensen over alle benodigde diploma’s en lascertificaten.
Las- en constructiebedrijf de Roever is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Al onze opdrachten leveren wij dan ook conform de algemene Metaalunie-voorwaarden. Hierdoor bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit.

Tevens zijn wij een erkend SBB-leerbedrijf.

Ons werkgebied

Las- en constructiebedrijf de Roever is gevestigd in Almere, maar werkzaam door heel Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren.

Wilt u meer weten? Een keer wat uitgebreider met ons kennismaken? Neem nu contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op