LASWERKZAAMHEDEN

Laswerk in alle soorten en maten

U kunt bij ons terecht voor alle soorten laswerk. Van relatief eenvoudig tot complex, van enkele stuks tot seriematig werk, in onze werkplaats of bij u op locatie. Las- en constructiebedrijf de Roever beschikt over ervaren, gediplomeerde lassers die met tal van materialen en technieken overweg kunnen.

Verschillende lastechnieken

Voor het lassen van rvs, staal en aluminium bestaan drie verschillende technieken: MIG/MAG-lassen, TIG-lassen en elektrodelassen. Wat het meest geschikte lasproces is, verschilt per materiaalsoort en per eindproduct. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ervaren en gediplomeerde lassers

Onze lassers beheersen de bovengenoemde lastechnieken tot in de puntjes. Door hun jarenlange ervaring zijn zij in staat om op zeer hoog niveau te lassen. Wij maken gebruik van hoogwaardige lasapparatuur die uitgerust is met de nieuwste technieken. Ook proberen wij ons lasproces continu te verbeteren en innovatiever te maken.

Gecertificeerd laswerk

Bepaalde laswerkzaamheden moeten aan strenge eisen voldoen. Zo moet het laswerk van gasleidingen altijd gecertificeerd zijn. Onze lassers beschikken over alle benodigde ervaring, diploma’s en certificaten. Daarnaast worden zij elk halfjaar onderworpen aan een strenge toets voor het verlengen van hun lascertificaat. U kunt dus met een gerust hart op onze kwaliteit vertrouwen.

Voorbeelden van ons laswerk

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van laswerkzaamheden waar wij trots op zijn.

Gasleiding keurwerk

Mig lassen

Constructie lassen

Tiglas keurwerk

Doorlassing keurwerk

Constructie lassen

Wilt u meer weten? Een keer wat uitgebreider met ons kennismaken? Neem nu contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op